Winst voor Eemboys 2

In barre weersomstandigheden heeft Eemboys 2 de punten meegenomen vanuit Blaricum. De thuisploeg werd getrakteerd op een nederlaag: 2-4!
Waar de thuiswedstrijd een zwaar bevochten overwinning werd voor het team van W&W, had de ploeg in de beginfase opnieuw moeite met de Blaricummers. Toch kwam Eemboys op voorsprong door een kopgoal van Martin Kesteloo die na lange afwezigheid weer spelritme kon opdoen! Door een afstandschot van Freek Beemsterboer stond zelf de 0-2 op het scorebord. Toen kwam er een fase waar de organisatie weg was en kwam de thuisploeg ook terug tot 2-2. Een afstandschot en een 1 op 1 situatie verschalkte keeper Breukers.
In de 2e helft was het een gelijkopgaande strijd en gelukkig trok het weer ook aardig bij. Voetballend kwamen we iets beter uit de theepauze. Supersub Peter van Fulpen zorgde met een fraaie kopbal voor de 2-3 en vlak daarna beging de keeper van bvv’31 een fout en werd afgestraft door een goed doorjagende Arwin Johari: 2-4. Het verzet van de thuisploeg was op dat moment gebroken en werd het einde de wedstrijd zonder al te veel moeite bereikt. Complimenten aan de goed fluitende scheidsrechter die de verder zeer sportieve wedstrijd goed leiding gaf!
Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen Vop. Eerder dit seizoen werd dit een 1-0 nederlaag. De wedstrijd begint om 11:00 op Sportpark Ter Eem.
Haas

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!