Eemboys-HVC 10-0

De dag begon goed met een perfect verzorgde lunch in ons clubhuis! Bedankt voor de verzorging Linda en Syl!

Vandaag begonnen we niet verkeerd aan de wedstrijd en had er zomaar weer een vroege voorsprong in gezeten maar de eindpass was slordig terwijl ook de keeper van HVC een groot compliment verdient. Wanneer je met 10-0 verliest dan zal er gauw worden gewezen naar de keeper, dit zou zwaar onterecht zijn want HVC beschikt over een uitstekende keeper.

HVC had pech dat een schot op de lat belande en Samir veel moeite had met een prima ingeschoten vrije trap. Buiten een afstandschot in de tweede helft waren dat de gevaarlijkste momenten van HVC.

Eemboys was echter vandaag een maatje te groot voor HVC, dat zeker een compliment verdient op de manier waarop zij hun inzet bleven tonen.

Door de overwinning:

Kunnen we de 6e overwinning op rij noteren,

Doen we nog op twee fronten mee,

Kunnen we alle records van vorig seizoen verbeteren, door meer punten te halen, meer overwinningen te behalen, meer goals te maken, minder tegengoals te krijgen en een hogere klassering! Wie had dat verwacht na een matige eerste helft van het seizoen.

Maar niet gaan zweven, we hebben nog 4 finales te spelen, en daar zitten geen makkies tussen, in de eerste speelronde verloren wij 7 van de te behalen 12 punten tegen deze tegenstanders.

Zaterdag 13 april vrij, za 20 april BZC thuis, za 11 mei BVV uit, za 18 mei tegen Baarn thuis en za 25 mei Posthoorn uit.

Goals vandaag Jeff 4x, Nick G en Djoey 2x en Pat en Roy1x. Het kopspel van do avond heeft zijn vruchten afgeworpen met twee kopdoelpunten.

Bedankt Wil, eerst wedstrijd fluiten, daarna direct vlaggen. Raymon bedankt en Simon voor de vervanging van Gab!

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!