Eemboys -ASV 3-1

Dit seizoen hebben we goede wedstrijden gespeeld wat geen punten heeft opgeleverd. Vandaag niet onze beste wedstrijd maar wel 3 punten, dat is het mooie van voetbal. Al heel snel stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord door goals van Jeff en Roy.

ASV speelde prima mee en had een levensgrote kans maar kopte de bal voor een leeg doel naast. ASV beschikt over een paar uitstekende bal vaste voetballers en een uitstekende laatste man die veel aanvallen weet af te breken. In de tweede helft kregen wij de ene na de andere kans zonder echt groots te spelen maar wisten er slechts nog 1 te verzilveren, doelpunt Sam.

Positief is dat we genoeg kansen weten te creeren, wanneer we ze er ook nog eens gaan inschieten maken we het ons een stuk makkelijker. Dat ASV in de laatste minuut nog een penaltie kreeg en de manier waarop was zeer knullig. Ik kan wel leven dat ASV loon naar werken kreeg met een doelpunt want het team blijft tot aan de laatste minuut hun best doen. Ik ben ervan overtuigd dat de Ankeveners nog punten gaan pakken. Willen wij over drie weken niet het eerste slachtoffer worden dan moeten we uit een ander vaatje gaan tappen

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!