Bezig aan laatste dagen…

Het is bijna alweer 2 jaar geleden dat mede door treenert.nl

Eemboys dagelijks positief in het nieuws werd gebracht! Het enthousiasme van treenert.nl werd al snel opgepakt door onze mediaman van Eemboys Raymon Koops!

De site met 300.000 bezoekers, 600.000 vertoningen en dagelijks meer als 200 bezoekers is een begrip geworden. Voor mij als trainer alleen maar een hulpmiddel om binnen de selectie de sfeer, betrokkenheid en de verbinding te versterken! En dat is gelukt!

Toen mijn webmaster, tevens oud speler Sven (steun en toeverlaat) aangaf dat ik moest beslissen of we de site moesten gaan verlengen heb ik wat meningen gepolst en ook even naar de toekomst gekeken!

Volgend seizoen wordt de Staf uitgebreid met jonge gasten die “Meester” zijn op Facebook, Instagram en Twitter! Tegenwoordig binnen 3 tellen weet de hele wereld wat er gaande is bij Eemboys!

Je moet ook open staan voor de nieuwe trends en ontwikkelingen en de snelheid van de Media. Het project om Eemboys mede op de kaart te zetten met www.treenert.nl is meer dan gelukt! Iedereen die hier aan meegewerkt heeft wil ik dan ook bedanken!

Raymon Koops is een jonge enthousiaste vent die voor Eemboys de grote man is achter de onderstaande media, meld je aan om op de hoogte te blijven bij:

Instagrampagina: vveemboys1991

Facebookpagina: Eemboys Voetbal

Website: www.eemboys.nl

En ik ga mij de komende tijd buigen hoe ik het Eemboys Selectie nieuws in de Ether ga gooien met ingang van het nieuwe seizoen. Op zoek naar iets heel nieuws, ik hou jullie op de hoogte!

Op zoek naar iets nieuws in de Media geeft weer nieuwe prikkels en uitdagingen en ook een stuk motivatie!

De site is tot 30 april in de lucht en via Treenert Rib (Facebook) en @TreenertRib (Twitter) zal ik de mensen op de hoogte houden over het wel en wee van de Eemboys selectie!


Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!